Over ons

Ik hou van warmte, sfeer en gezelligheid in huis. Een goeie sfeer en gelukkige mensen om me heen zijn heel belangrijk voor mij.
Het aansteken van een lekker geurende kaars, het huis dat zich dan vult met een zalige geur waar ik heel erg van kan genieten, waar ik van tot rust kom.
Rust… daar kan ik ook zo van genieten.
Dat wil niet zeggen dat ik niet van een gezellige drukte hou, maar op tijd en stond heb ik mijn rustmoment nodig.
Gezellig met mijn dochters en man op de bank, knus onder een plaid, kaarsjes aan, sfeerverlichting aan, glaasje wijn… niets beter dan dit!

Graag help ik om anderen dat warme, knusse nest te maken waar iedereen mooie momenten samen kan doorbrengen.
Waar je kan genieten van jouw mooie thuis en de mensen om je heen.
Het hygge gevoel in huis brengen, zodat je thuis volledig kan ontladen. Het gaat om een gevoel en is bij iedereen anders. Het kan gaan om een knus deken waar je gezellig kan onder zitten, lekkere geurkaarsen die jou in een ontspannen mood brengen, genieten van een zalig natuurlijk masker, lekkere kwaliteitsvolle kruiden gebruiken in jouw zelfbereide maaltijd, een mooie vaas die staat te pronken op jouw kast, …
Met zorgvuldig uitgekozen artikelen help ik graag om van jouw huis een sfeervolle en warme thuis te maken, om er mooie momenten te beleven met familie en vrienden …
Wil jij ook een gezellige, warme  en rustgevende thuis creëren? Jouw hygge gevoel ten volle beleven? Laat me weten waar ik jou kan helpen!

Bij O’Lys Blanc houden we ervan ons te omringen met mooie dingen. Een paar kleine veranderingen, maken al een groot verschil. Je vindt bij ons dan ook allerlei accessoires die hiertoe bijdragen. Van decoratieve shampoo- en bodywashflesjes voor in de badkamer, tot mooie sierkussens en plaids voor in de woonkamer of om jouw tuinmeubilair een eigen touch te geven.

Niet alleen voor jezelf heel leuk, maar al onze items zijn ook perfect om iemand anders mee te verrassen. The perfect gifts! Is jouw bestelling, of een deel ervan als kado bedoeld en heb je het graag in een mooie verpakking? Laat het gerust weten bij “bestelnotities” bij het afrekenen. Of via Messenger, Whatsapp, mail, telefoon, … Keuze genoeg😉

Graag houden we onze verzorgingsproducten en make-up as clean as possible. Hieruit ontstond de samenwerking met líkami en i.am.klean. Beiden Belgische toppers!

Een deel van onze producten zijn handgemaakt waardoor elk product uniek en anders is. De kleine verschillen in vorm en kleur maken deel uit van de charme van die producten en zijn een teken van vakmanschap en eigenheid.

Volg ons ook op FB en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe producten of leveringen.